Kurz cukrářské technologie
Hotelový provoz, Kurzy pro veřejnost, Kurzy pro žáky

Kurz cukrářské technologie

Restaurační moučníky

Lektorka kurzu: Pavlína BERZSIOVÁ
Kurz je určen: pro studenty středních odborných škol,
hotelových škol a obchodních akademií
Datum kurzu: 1. – 2. 11. 2017
Počet účastníků: 16 – 20 osob
Cena kurzu :

  • žák 1 000 Kč
  • dospělí 1 500 Kč

A. Klasické moučníky v novém podání

  1. Mřížkový koláček s jablky a žloutkovou pěnou
  2. Meruňkové palačinky s křupavou oplatkou a vanilkovou šlehačkou
  3. Skořicový dortík s makovým nákypem a vanilkovou pěnou

B. Ovocné dezerty

  1. Krém Panna Cotta s horkým ovocem
  2. Limetkový dezert s pomeranči v karamelu
  3. Mandlový váleček s ovocným soté a sabayonem

C. Lehké pěny s různými doplňky

  1. Cappuccino pěna se sněhovou čepicí a mandlovým piškotem
  2. Křehký komínek s pistáciovou pěnou a sezónním ovocem
  3. Tvarohová pěna s chutí medové mrkve a rybízovou omáčkou

D. Variace malých dortíčků

  1. Čokoládové brownies s malinami a likérovou omáčkou
  2. Pečený tvarohový řez s mandarinkami a ovocným coulies
  3. Dortík tiramisu s jahodami

Informace a přihlášky u Mgr. Kostecké.

Phone: +420 583 301 030
Fax: +420 583 214 912
Střední odborná škola, Šumperk, Zemědělská 3
787 01 Šumperk, Zemědělská 3
Změna vzhledu RESET
Body styles
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image